2009/11/24

Aniversare !!!

Am trecut de 500 (cinci sute) de vizitatori unici si 1000 (o mie) de vizualizari. (asta doar de vreo 3 luni, de cand se contorizeaza) Deci am pus-o de o aniversare!!! Bere si mititei din partea lu' KiLLeRu, gratis cu masura la toti. Aaaa... nu uitati sa imi trimiteti bonurile (fiscale) la decontat analizat. VA MULTUMESC tuturor celor care urmariti acest blog. VA MULTUMESC SI MAI TARE pentru ca (sper stiu ca) il veti urmari in continuare. Dar vreau sa va rog urmatoarele: - Comentati, comentati, comentati - feedback-ul pentru mine e cel mai important. Comentati ca anonimi, nu ii problema, cum vreti. Important e sa fie DIALOG DEZBATERI, NU MONOLOG. Vreau sa stiu cati oameni gandesc ca si mine. Vreau sa stiu daca ceva nu e OK in ceea ce afirm. Vreau sa aflu informatii de la ceilalti. Vreau sa imbunatatesc calitatea acestui blog. Accept criticile constructive. Accept pareri diferite de parerea mea... - Ajutati, ajutati, ajutati - spuneti-mi de evenimente, intamplari la care ati participat si despre care vreti sa afle si altii. Spuneti-mi daca ceva va deranjeaza, va bucura sau va amuza. Spuneti-mi daca aveti idei, planuri, ganduri care ati vrea sa le publicati. Trimiteti-mi un mail, sau pur-si-simplu lasati un comment. - Promovati, promovati, promovati - daca v-a placut ce ati citit, zice-ti-le si altora. Contactati-ma pentru un Link Exchange si Blogroll. Si (valabil intotdeauna) nu uitati sa aveti grija de voi! Numa' bine! PS. Imaginea e formata din una de aici si una de aici

2 comentarii:

  1. Initial am fost tentata sa-ti urez "La cat mai putine chestii care ne omoara" dar cum asta nu e posibil in "societatea" in care traim si cum urarea asta nu e conform cu standardul "La multi....", iti doresc "La multi vizitatori si post-uri!"

    RăspundețiȘtergere
  2. SA FIE! Multumim mult.

    Cum sa zic, exista si "chestii care ma omoara" intr-un sens pozitiv. Cum ar fi o melodie buna, un film bun, o poza mishto, un gand bun :)

    Poate o sa avem ocazia sa vedem cat mai multe dinastea pe blog.

    Doamne' ajuta!

    RăspundețiȘtergere