2010/09/01

Incompetenta bancara

Primesc acum ceva timp un plic adresat fostului proprietar al apartamentului in care locuiesc (de 3 ani de zile...). Plicul era adresat omului respectiv, adresa era "aproape" buna... Adica - Numele persoanei era OK, strada si blocul era OK... pana aici era bine... - Nr apartamentului lipsea, ca dovada Gicu' care a facut livrarea a scris pe plic cu pixu "?Ap" si a lasat plicul la afisierul asociatiei... - Judetul "Cluj" era OK, insa orasul era cam problematic: "Alba Iulia". Pai cum dumnezo' sa fie Alba Iulia in jud Cluj? Ce fel de dobitoc a pregatit plicul asta si cu cat dracu' o fi platita persoana aia? Sau o fi fost data sarcina asta vreunei femei de serviciu de 70 ani? Serios, cat de bou trebe sa fii sa lucrezi intr-o banca si sa trimiti asa ceva unui client? (atentie, vorbim de aceleasi banci care iti cer si masura de la pantofi a mamei cand te arati interesat de un credit de la ei, de pe dobanda carui credit ei isi fac profitul!!!) Nu am nici o treaba cu BancPost, da' daca ma gandesc ca poate toti angajatii lor sunt la fel de incompetenti, nu mi-as baga nici 50 bani la ei in banca... (scuze pt "calitatea" pozei, e facuta cu telefonul mobil) Sa nu uitam - noi (clientii) finantam bancile, noi facem sistemul bancar sa functioneze! Da, prin credite contractate (dobanda aia e venitul lor) si prin depozite (dau baietii imprumut exact banii altora, NICIODATA ai lor). Nu ii mai tolerati si trantiti-le reclamatii la orice fleac! La fel si autoritatilor! E singura metoda care o aveti la dispozitie. Peste 20 de ani o sa inceapa sa inteleaga ce inseamna client nemultumit si ce au de facut sa ii rezolve problemele...

2 comentarii:

  1. Am avut si eu atat de multe probleme cu bancile din cauza prostiei ca m am saturat , mi s a luat de banci si m am saturat sa le dau bani de o mie de ori mai multi . Mi e scarba sa ma duc la ghisee unde dau peste tot felul de angajati jegosi carora daca le ceri o informatie li se pare ca ti fac cea mai mare favoare din viata ta si daca le mai ceri si un credit atunci sa fi convins ca le ai cerut din buzunarul lor , trebuie sa te umilesti un timp ca sa ti dea un credit pentru care prezinti oricum acte si l platescti de cel putin de doua ori.ASA CA NU MA MAI MIRA NIMICUTA.

    RăspundețiȘtergere
  2. @darias, depune reclamatii! Mai ales acriturile din sistemul privat trebuie sa dispara! Du-te pana la ultimul nivel, si dupa aceea la presa! Management-ul privat este tras la raspundere (financiar, nu cu "mustrari") daca nu solutioneaza reclamatii care ulterior afecteaza imaginea de brand. Si "pilele" nu sunt mai importante decat propria piele a managerilor!
    Du-te peste ei!

    RăspundețiȘtergere