2012/01/27

Google e cam misogin...

Cam sexista sugestie, dom'le :))

5 comentarii:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  (Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj , nu o fac cu intentia de a abuza de amabilitatea dvs si va rog in momentul in care mai primiti mesajul meu sa imi spuneti numele blogului/siteului . In ultimul timp starea mamei mele s-a inrautatit foarte mult. Va multumesc pentru intelegere )

  RăspundețiȘtergere
 2. :)) cat de tare este, multe greseli gasim pe google translate mai ales cand scrii numele unor artisti din romana in engleza

  RăspundețiȘtergere
 3. Intradevar este misogin, eu consider ca treburile ar trebui impartite totusi, dar ce faci cand dai de femei care se comporta misogin...Ar trebui sa intrebam gugal sa vedem ce zice...

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu e vina lui, doar se raporteaza la cele mai comune cautari. Daca majoritatea sunt misogini, asa e si google.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai e tare si aia, cand traduce "florin salam" in "barry Manilow" :))

  RăspundețiȘtergere