2009/12/15

Chestii utile pentru Blog

Da, stiu, Blogger nu are atatea chestii ca si Wordpress... Da, oricine poate da foarte usor un "search" pe Google pentru chestii care il intereseaza legate de blog... Insa vreau sa va zic de 2 chestii super tari (mai ales pt cei care nu au chef / timp sa caute mai mult): 1. Logo Maker - on-line, free si super simplu de folosit: Official Seal Maker 2. Widget-uri si sfaturi gratis - foarte util mai ales pentru cei care sunt pe platforma Blogspot: Widgets For Free Enjoy! BTW, probabil ati vazut noul banner logo al blog-ului "Chestii care ne omoara". In curand o sa facem si o sectiune "Banner Exchange". Numa' bine!

4 comentarii:

  1. marfa ..merci de infooo :) te mai astept pe la mine si apropo de comment ul de la mine :) nu ai cm mey sa uiti de asa ceva, pai cum sa uitam de cei prostuti de la noi :)))) noi cum ne mai distram?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dana, mersi de vizita! Si sper ca e util ce am mai listat pe-aicea. Numa' bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.chestiiutile.com/forum-thread-1-ce-este-spam-ul.html ar trebui sa te inspiri de aici pentru blog.Sunt cateva chestii interesante acolo, cred ca o sa te ajute.

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim, super tare site-ul, succes cu el!
    hai sa dam si link, ca tu n-ai dat decat copy-paste la URL... deci, pentru curiosi: http://www.chestiiutile.com/forum-thread-1-ce-este-spam-ul.html

    RăspundețiȘtergere