2009/12/23

Urari de sarbatori - pentru toti

Intrucat acesta o sa fie (cel mai probabil) ultimul post din anul acesta, vreau sa fie unul cat se poate de pozitiv si sa exprime gandurile mele de mai bine pentru noi toti. Asadar, sa incepem... - Urari pentru toate si pentru toti: Va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite, sa va bucurati de cei dragi si sa aveti parte de multa, multa sanatate! Restul problemelor - vedem noi... le dezbatem... si le rezolvam - cum era vorba aia... "Facem sa fie bine pentru toti". - Urari pentru toti cititorii: Va doresc sa aveti parte de cat mai multe articole interesante, sa cititi cu placere tot ce se scrie aici si pe celelalte blog-uri pe care le urmariti, si sa va bucurati ca intotdeauna exista cineva care se gandeste cu drag la voi (si eu sunt unul dintre aceia). - Urari pentru toti prietenii bloggeri: Va doresc sa aveti parte de inspiratie, multi cititori, critica constructiva si mai ales aprecieri de la cei ce va urmaresc (vreau sa ma includ si in aceasta categorie). Acestea fiind zise, sper sa ne vedem citim cu placere si in 2010 si mult timp de-acum incolo! Numa' bine TUTUROR! SARBATORI FERICITE! SPER VREAU ca acest post sa nu fie chiar cel mai pozitiv (desi inca nu are contra-candidat) insa CRED STIU ca este cel mai sincer. PS: Am ramas placut impresionat de urarile lui Adrian Barbat. Si ii multumesc pe-aceasta cale ca mi-a reamintit (si el) sa nu inchei anul fara sa va transmit cele de mai sus. sursa img (c): egradinar.ro

8 comentarii:

  1. Craciun fericit sa ai si un 2010 rotund si frumos!!!
    Sa nu bei decat apa sfintita...mai ales daca faci pe soferul ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Naşterea Domnului să îţi aducă în casă şi în suflet linişte, bucurie şi înţelegere, iar Anul Nou să fie unul de realizări şi împliniri!
    Să auzim de bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori fericite!
    http://habarnist.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi de mentiunea facuta la adresa mea, iar daca tot am Kilerit anul 2009 si vine peste noi 2010 iti doresc LA MULTI ANI si sanatate ca`i mai buna decat toate, iar la anul care vine s`auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. azi am descoperit blogul tau.Louis Armstrong - "What a Wonderful World" m-a oprit aici .imi place.la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult pentru vizita si sper sa revii cu placere!

    RăspundețiȘtergere