2010/02/03

E greu...

Sub deviza "la tăţi ni-i greu..." va spun... e greu! mi-e greu cu blogu asta frate... si nu numa' din considerente de timp... Lumea e satula. Satula de "bagatori de vina", de "carcotasi" (nu de baietii de la Prima si Kiss), e satula de "bagatori in seama" care "cauta nod in papura"... Si da, toata lumea stie ca Romania nu e perfecta. Si ca daca eram nascuti pe alt continent am fi stapanit lumea... Si ca nu o sa ii ajungem pe nemti din urma decat daca vine apocalipsa. Si DA, nu e nevoie de inca unii care sa zica de treburile asta, ca si-asa nimeni nu o sa ii citeasca. Da, daca vrei sa faci ceva, singur vei esua in mod categoric. Mai ales la faza asta... ai si tu un blog, vrei sa-ti zici si tu "of"-ul, vrei sa faci ceva sa schimbi lucururile in bine, sa arati ce te deranjeaza, e greu... si singur nu faci nimic. SI TOTUSI, exista speranta... unde-s multi puterea creste... si, cel mai important, NU SUNTEM SINGURI! Si DA, PUTEM FACE CEVA! 3 mici chestii de care vreau sa amintesc in acest context: _________________________________________ Prima - cea mai buna faza din saptamana asta - din intamplare am ajuns pe un blog unde am vazut banner-ul "Chestii care ma omoara". Mirare imi zic, nu stiam de acel blog. Nu facusem schimb. Oamenii pur si simplu citisera aici si le-a placut, au zis ca e OK sa imparta asta si cu altii si au luat banner-ul. Nu m-au contactat. A fost ceva self-less. Nici nu am cuvinte sa descriu cat de mult m-am bucurat. Va invit deci sa cititi blog-ul "Going to End", pana acum cea mai placuta surpriza pentru mine. Le multumesc din nou. _________________________________________ A doua - o chestie care cred ca are potential daca se va continua "cu cap" este initiativa "ROmaniacii". O sa incerc sa scriu si acolo cate ceva, orice schimb de experienta de acest gen cred ca e benefica. Le doresc succes! ROmaniacii _________________________________________ Si a treia - un post al Roxanei Andronescu (da, ea e, solista de la Spin) care vorbeste de lucruri simple pe care oricare din noi le poate face ca sa schimbe lucrurile in bine. Io zic ca e bine sa il cititi, si sa lasati un comment cu parerile voastre, subiectul e unul foarte bun si merita dezbatut. Sa nu uitam - detaliile fac diferenta! Carcoteala: Roxana, daca cumva citesti aici, fa-ti banner sa te poata lumea promova si "vizual" :) Si daca vrei sa scot imaginea asta, zi-mi te rog :P (dupa cum ziceam... de problema de timp... un post bun citit si comentat deja de 2 zile, numa' acuma am ajuns sa scriu de el... offff) _________________________________________ Va multumesc tuturor ca urmariti acest blog si promit ca o sa incerc sa il mentin activ si cu (macar) o mica doza de initiativa de a face lucrurile mai bune!

6 comentarii:

  1. Asta e realitatea. Toți încercăm să ieșim din mocirla asta de monotonie persistentă așa cum știm noi mai bine..ne luptăm,dăm din coate, luăm o gură de aer, o luăm de la capăt, ne expunem ideile ..tocmai atunci se trezește câte unul mai răsărit care să te critice deși nu a citit măcar un post întreg și habar nu are să lege o frază coerentă.Ehh their loss! Ține-o tot așa, îmi place modul în care îți expui of-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Sasha - multumesc mult pentru vorbele bune si pentru sustinere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Killer, din cate vad ai muzica alaturi de tine, si nu ma refer la orice muzica. Oricat ti-ar fi de greu, muzica iti va da putere sa mergi mai departe. Si noi iti multumim tie si speram sa ne citim sanatosi si voiosi.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Vlad, multumesc mult - vorbe bune de la oameni buni, astea ajuta intotdeauna ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Spui ca nu suntem singur?Cine este alaturi de noi sa ne ajute? A mericanii? Ba sa sti ca suntem fosrte singuri,un popor care nu are nicio putere pentru ca suntem fiecare cu treaba lui ,sa i fie lui bine ,nu ne unim dracu odata sa facem ce om face ,macar sa fugim din tara si tot am face ceva,insa nu,noi stam aici si inghitim rahatu astora e bine? Mai se terezeste cate unu pe vre un blog sa mai urle cat il tin bojogii ca nu mai poate si ecoul ii raspunde :Taci ba dracu ca esti singur si n ai ecou ,poftim ,poti sa te consideri singur ,Darias!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Darias, NU SUNTEM SINGURI! Cine asculta acel ecou de care vorbesti tu e sortit pierzaniei :)

    Anyway... Ideea mea e ca SUNT si altii ca noi - oameni care s-au saturat de prostie, incultura si nesimtire! Si ca mai SUNT oameni care nu au uitat de adevaratele valori.
    Acuma, ce scrie fiecare pe blog... e treaba lui. Eu ma bucur ca am realizat ca NU SUNT SINGUR!
    Si nu in ultimul rand, iti multumesc f mult pt vizita si comment ;)

    RăspundețiȘtergere