2011/07/01

FMI, Grecia si scandalul sexual

Citeam articolul asta si ma gandeam...

S-a indoit cineva vreodata ca baiatul asta trebuia debarcat de urgenta si ca tot scandalul fusese regizat? Evident ca frantuzul nu si-o poate tine in pantaloni si evident ca a fost super usor sa i se pregateasca o iesire "triumfala"...


Da' totusi, tipu' parca era in discutii avansate cu Grecia si acolo lucrurile parca prea au luat o tendinta inspre sud de cand cu procesul baiatului astuia, nu-i asa?


Si ce mishto o sa cumpere acuma unii baieti destepti proprietati - la pret "de criza" - in Grecia, este? Fabulos! De parca ar fi stiut sa isi tina banutii la saltea pana acuma :)

Sa fie doar impresia de conspiratie? Sau suntem prea indobitociti sa mai credem ca suntem manipulati de o mana de baieti care se joaca cu lumea ca la Monopoly?

BTW, de ce dracu' tre' musai ca seful FMI sa fie frantuz? Sunt francezii chiar asa de competenti la finante? Hmmm...

surse foto: bloombiz.ro, rfi.fr

Un comentariu:

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere