2009/11/24

Klaus cel IMACULAT

[UPDATE] de vazut si comment-ul meu ulterior - ceva reactii (minuscule zic eu) au mai fost prin presa. Furtuna din paharul cu apa... Crin il sustine in runda 2 pe ala care il baga pe Klaus ca prim-ministru. Geoana deja are luminite aprinse, il asteapta pe Klaus la Bucale. Atata tot ca baiatul asta Klaus a fost implicat intr-un scandal acum ceva vreme. Despre care nu s-a auzit nimic. De mult. Cu copii si organe. Nasol. Io nu acuz. Doar arat ce am auzit... "Că trei fratiori scumpi şi drăgălaşi rămaşi orfani în urma unui accident, au dispărut practic, după ce-au fost înfiaţi împreună cu un al patrulea copil din România, de către un cuplu canadian implicat într-un scandal de trafic cu organe, ar trebui să ne îngrozească, căci se pare că Johannis a negociat acest târg al morţii:" sursa (c): un blog Bai, deci ideea e urmatoarea: 1. De ce SE INSISTA CU BAIATUL ASTA KLAUS ca PM? Ce poate face el asa de grozav incat sa rezolve problemele din tara asta? Ce? Crin si Geana stiu de mizeria asta? SI CE PARERE AU? As vrea sa stiu asta. 2. De ce NU L-A ATACAT NIMENI pe baiatul asta pana acum cu mizeria asta? Nu de alta, da ca sa-l vad ca iese si el sa dezminta? Base stie de asta? 3. Sa fie asta chiar ASUL DIN MANECA al lui Base pt turul 2 ? 4. Sau sa fie doar un element de negociere a unor chestiuni despre care noi nu o sa stim nicodata UNDE DRACU AU DISPARUT (bani, terenuri, intreprinderi, companii de cale ferata, etc...) - nu de alta da flota... flota dom'le... Adica oricum si le-mpart frateste baietii si se cearta de parada, de show...

Un comentariu:

  1. OK, se pare ca intr-una din emisiunile la care Klaus Johannis a participat telefonic (Realitatea TV) s-a discutat (eu zic ca NU s-a insistat, ma rog...) problema respectiva.

    Cele de mai jos sunt citate dintr-o transcriere a emisiunii, de pe un site de "news" al PSD-ului.
    Multumesc colegei care mi-a trimis link-ul - avem deci (cel putin) o reactie a lui Johannis la telefon legata de acest subiect. Omu' klar stie sa evite croseuri de genu asta, ca doar nu e politician de ieri.

    Acuma... fraza "nu am de gand sa revin" e discutabila... Io zic ca - din moment ce ai dat o explicatie atunci, nu vad ce te deranjeaza sa o mai dai o data (asta daca nu cumva a ramas "in aer" de nu iti mai amintesti)...

    Cititi si judecati cum credeti de cuviinta.

    Oana Stancu: Domnule Johannis, vă rog însă, să lămuriţi acuzaţiile care vi se aduc. Postul de televiziune B1, a difuzat acel reportaj făcut cu ani în urmă de Antena1, sunteţi acuzat de implicare de trafic cu organe, trafic cu copii? Vă rog să ne spuneţi dacă au existat nişte plângeri împotriva dumneavoastră şi cum au fost ele soluţionate.

    Klaus Johannis: Nu, nu au fost niciun fel de plângeri iar această poveste este veche de 10 ani, ea a fost confecţionată pentru prima mea campanie electorală din 2000 şi cu tot respectul nu am de gând să revin la momentul 2000. Atunci le-am discutat, s-a lămurit atunci...

    Adrian Ursu: Nu. Întrebarea era, dacă a existat dincolo de acest material jurnalistic confecţionat, spuneţi dumneavoastră, dacă a existat şi vreo acţiune pe cale legală având în vedere că acuzaţiile erau foarte grave şi ar fi trebuit să meargă în zona unei plângeri penale, dacă erau susţinute.

    Klaus Johannis: Da, acum cum bine ştiţi, aceste afirmaţii jurnalistice nu se fac doar de dragul artei, ele se fac pentru a crea temeiul unei plângeri penale. A existat acea plângere, a fost verificată, s-a găsit că nu este absolut nimic în neregulă şi lucrurile s-au terminat.

    Adrian Ursu: Deci dosarul a fost închis, cel din instanţă.

    Oana Stancu: Asta înseamnă că s-a mers şi pe firul copiilor, domnul Johannis, s-a stabilit că ei sunt în regulă, la familia care i-a adoptat?

    Klaus Johannis: Asta nu pot să vă spun, nu ştiu exact ce s-a prezentat la B1, pot să vă spun că tema este din anul 2000, a fost dezbătută atunci, a fost reluată, a fost plângere penală, s-a verificat, nu s-a găsit absolut nimic în neregulă.

    RăspundețiȘtergere