2010/01/22

Cel mai popular blog!

Incredibil, senzational, nemaivazut!!! "Chestii-care-ne-omoara" va ajunge in scurt timp cel mai popular blog din lume!!! Am primit deja fotografii incredibile din toata lumea care arata cat de popular este acest blog! Lumea nu se mai satura de KiLLeRu si de blog! Multumiri cu miile pe aceasta cale tuturor cititorilor si ii asigur ca NU o sa ii uit cand ma voi muta in noua casa din Hollywood! Va pup! Marii lideri ai lumii deja discuta cum sa procedeze cu KiLLeRu si cu "Chestii care ne omoara"... rusii decid zilele astea daca o sa faca un acord bilateral cu KiLLeRu. Iar liderul unei organizatii obscure para-militare deja a jurat ca o sa il anihileze pe KiLLeRu (doamne fereste, ce uameni)! Cele mai in voga vedete sunt topite dupa "Chestii care ne omoara" - dovada: "Chestii care ne omoara" a devenit deja un standard adoptat in lumea modei, artelor fine si a culturii mondiale! Jos incultura! Zic! PS. Acesta a fost un mod (dupa mine amuzant) de a va anunta (cu mare bucurie si cu mii de multumiri tuturor pentru suport si vizite) ca blogul "Chestii care ne omoara" a trecut de pragul de 1500 de vizitatori unici, cu peste 5000 de vizualizari de pagini (contorizari incepand din 15 septembrie 2009), avand la aceasta ora 130 de articole (desi blogul a fost inceput initial inca din 2007, ca un loc unde sa imi exprim niste frustrari, a fost portat cu denumirea si structura actuala deabia pe la mijlocul lui 2009, format in care - se pare - are un succes de nebanuit). Alt PS. Pentru distractii fotografice similare, folositi cu incredere photofunia.com sau loonapix.com Inca un PS. (sa nu uit...) "Sa-ti fie rusine, Dinu Paturiciu!" Cu multumiri lui George pentru links! (cum care George? stie el care...)

12 comentarii:

  1. VREAU SA TE ROG FRUMOS SA MI SPUI SI MIE CUM SA FAC SA PUN SUB BANNERUL SITULUI MEU SI CODUL HTML SI SA APARA CODUL INSUSI ,NU IMAGINE ,TE ROG MULT

    RăspundețiȘtergere
  2. @Daria, iti voi raspunde la tine pe blog (printr-un comment).
    Te rog eu mult nu mai scrie cu all caps :)
    Numa' bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. zuper! succes in continuare! postez pe alte bloguri! Uite, va rog, ajutati-ma sa-i popularizez si pe astia, de pe un joc, sa iasa si ei din ou!
    [url=http://dragcave.net/view/50cV][img]http://dragcave.net/image/50cV.gif[/img][/url]
    [url=http://dragcave.net/view/KFZv][img]http://dragcave.net/image/KFZv.gif[/img][/url]
    [url=http://dragcave.net/view/7dpX][img]http://dragcave.net/image/7dpX.gif[/img][/url]
    [url=http://dragcave.net/view/520J][img]http://dragcave.net/image/520J.gif[/img][/url]puteti sa imi stergeti comentariul dupa ce ies dragonii din ou!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Diana, am pus un mic banner - sa iti "creasca mari"... dragonii :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Vreau si eu sa am blog popular doar nu prea multi oameni comenteaza sau acceseaza blogul meu.


    http://la-frumusei.blogspot.com/ asta e blogu

    RăspundețiȘtergere
  6. http://chiarvreausavisez.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. http://blue4seven.blogspot.ro/ Blogul tau unde poti viziona peste 100 de serial si emisiuni tv dar si multe altele... Intra si tu!

    RăspundețiȘtergere