2009/09/15

Imi asum raspunderea

Dedicatie pentru guvernantii raspunzatori...

Bai, cica azi e zi mare... vor astia din Guvern sa isi asume raspunderea...

Pffff - sa moara ei daca nu...

Adica cum vine asta bre? Se duc ei la baietii din Parlament si le zic...
"Bai baieti, ia fiti atenti aici... deci pana acuma noi nu ne-am asumat nimic... adica stiu ca am fost pusi aicea sa facem treaba, da' noa, nu ni s-a cerut sa chiar facem treaba, ci doar sa stam de-a moaca aicea... ei, acuma se schimba foaia... NE ASUMAM noi RASPUNDEREA - sa moara mamele noastre!".

Si ce inseamna asumarea raspunderii asta dom'le? Platesti tu daca se duce pe sfarla treaba? Daca se constata peste 10 ani ca ai facut cea mai mare tampenie posibila si ti-ai asumat raspunderea, dai banii de salar de ministru inapoi?

Baaai loazerilor, astea sunt vorbe goale fara nici cel mai mic suport!
Va asumati voi, auzi... De parca inseamna ceva asta pt mine sau pt orice alt om din tata asta... sunteti niste NULITATI mai nenorocitilor!

Si in final cu diacritice, fara numar:
"Vedea-v-aş să vă pută un uăchi dacă o daţi in bară băăă!
Pentru că sunt sigur ca o să o faceţi!"


Disclaimer:
- Personal cred ca Boc a facut treaba buna la Cluj si daca statea pe curul lui primar, filozof ramanea.
- Nimeni nu cred ca isi doreste sa esueze vreun guvern in tara asta (in afara de leprele afiliate politic care se fataie pe la TV). Adica toti vrem intr-un final sa mearga treaba bine si atat. Sincer, as vrea sa fiu eu ala care se inseala si sa faca astia treaba buna.... insa sansele lor de reusita sunt la fel de mari cu cele ale unui porc caruia, crescandu-i aripi de 2 metri, sa se inalte la cer in aplauzele gainilor de pretutindeni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu