2009/09/25

Miscarea de Rezistenta

Mda... vrea Marius Tuca sa isi faca o gherila de oameni de treaba, romani adevarati. O gherila care sa lupte impotriva a tot ceea ce la ora actuala reprezinta gunoi, cancer, moarte in societatea romaneasca. Si ii zice "Miscarea de Rezistenta"... Laudabil, dom'le... Da' concret nu vad numa' niste banner-e si multe vorbe in gol despre cat de multe aberatii ne inconjoara pe toti, ce nashpa a devenit tara, si ce rau ii pare, ce dezgustat se simte. OK - SI? Ce ai de gand sa faci? "În calitate de susţinator şi promotor al adevăratelor valori, vă invităm să faceţi parte din mişcarea de rezistenţă a Jurnalului Naţional, într-o încercare onestă, chiar disperată de a readuce în România bunul simţ, moralitatea, educaţia, corectitudinea şi excelenţa. Până nu e prea târziu." (apropo, pluralul din prima fraza mi se pare cam fortat...) OK, buna idee, mersi de invitatie, vin si io la "miscare" - si ce facem? sursa img (c): http://www.jurnalul.ro/usr/casete/287/rezistenta.jpg I-am lasat un comment - pe care sunt 150% sigur ca NU il va citi... 715. Asa - si? Ce o sa faceti concret? de KiLLeRu' | 25/09/2009 14:52:09 Nu e cam tarziu pentru treaba asta, domnu’ Tuca? Pana acum unde erati? Sau e valabila treaba cu “mai bine mai tarziu decat niciodata”? Vreau sa vad si eu o finalitate concreta la Miscarea de rezistenta. Nu povesti. Concret ce o sa faceti? In afara ca va umflati putin? - Citez de pe site-ul Jurnalului: “Pentru că România se manelizează pe zi ce trece, am pornit Miscarea de rezistenta” - Uite o idee: Ce-ar fi sa faceti si voi o ancheta (si sa depuneti si o plangere, inregistrata, nu numa’ o stire goala) macar pentru un manelist de cacao pt ca nu si-a platit impozitul (ca o fi forfetar au ba)? - Citez din nou de pe site-ul Jurnalului: “Pentru că eleva porno este mai cunoscută decât elevii olimpici, am pornit Miscarea de rezistenta” - Uite o idee: Ce-ar fi sa renuntati la articole de genul “Piticul cocalar caută pitică piţipoancă” (prezentat imediat sub citatul de mai sus). Mi se pare ca exista o anti-rezistenta din interior, care lupta exact pentru ceea ce incercati sa combateti (asa un fel de gherila de *** din redactie). Cu alte cuvinte: ORGANIZATI-VA FRATE! Si explicati ce vreti sa faceti cu "rezistenta" asta, de motivatia pt existenta ei SUNTEM PERFECT CONSTIENTI. Nu trebuie sa ne repeti mizeria regasita in viata de zi cu zi. ... ma refeream la asta - o asociere de teme care n-are nici o treaba existentiala: (articolul ala sincer mi se pare o voma - nu poti vorbi de "rezistenta" cu asa oameni) via Mircea Badea

2 comentarii:

  1. Subscriu la ce zici, de fapt e ceea ce partial am sugerat chiar si eu aici in frustrarea mea nemasurata :)) cand nici macar nu stiam de asa zisa miscare de rezistenta a lui Tuca.

    Ne tot pornim pe miscari de rezistenta acerba impotriva...sifilisului, hai sa ne punem dracului prezervative si sa dam exemple vizuale, concrete, realiste, cinice, concrete ca uite ce patesti daca nu faci asa sau daca nu te tratezi la timp (nu pe Eminescu :P ca aia-i o poveste de cu totul alta factura si...hmmm..."boala")

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt total impotriva acestei miscari de rezistenta. Nu doar ca prezinta numai articole cu pitipoance si manelisti, adica doar urmeaza trendul si tot pe seama lor fac bani, ci si-au batut joc de suporterii adevarati de la meciul cu I-le Feroe. Dupa parerea lor daca iti sustii echipa la bine si la greu esti din "O lume în care oamenii habar nu au ce înseamnă mândria şi exigenţa."

    RăspundețiȘtergere